• Voor 10:00 uur besteld, vandaag verzonden *
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig achteraf betalen
HOME » MERKEN » BAZAR BIZAR

Hou je van Boho Chic? Dan is het dit merk zeker iets voor jou!

 

Bazar Bizar nodigt je uit voor een verre reis naar de dansende eilanden, oude tradities en paradijselijke stranden van Indonesië. 

Het Belgische interieurmerk dat is ontstaan ​​uit een levenslange passie voor reizen, maakt zeer originele designstukken gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe. De uitgebreide collectie omvat geweven vloerkleden, lampen, kussens, keramiek, stoelen en vele andere interieur- en modeartikelen in zachte kleuren zoals beige, bruin, wit en ook zwart. 

Zorgvuldig geselecteerde designstukken die consequent originaliteit, kwaliteit, innovatie en vakmanschap belichamen. Bazar Bizar brengt dat prachtige vleugje Balinese cultuur één voor één naar de vier uithoeken van de aarde.

 

Bazar Bizar besteed bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers.

Dit betekent dat alles wat "Bazar Bizar" aanbiedt zowel ecologisch als fair trade is, en in de toekomst ... willen ze dat zo houden.

 

Ben je specifiek naar iets op zoek van het merk Bazar Bizar? Wij kunnen alles leveren!

Laat het ons weten. Wij helpen je graag!

BAZAR BIZAR

f o l l o w  u s